Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: a Burnley védőjét igazolná le a West Ham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a legfrissebb értesülések szerint a téli átigazolási időszakban megpróbálja leigazolni a Burnley védőjét, James Tarkowskit.

A Sky Sports legfrissebb beszámolója alapján a West Ham United ismét megpróbálja megszerezni James Tarkowski játékjogát a téli átigazolási időszakban. A “Kalapácsosokkal” már hosszú ideje összeboronálták a középhátvédet, aki évek óta a Burnley hátsó alakzatának kulcsjátékosa. Sean Dyche eddig minden követ megmozgatott, hogy megtartsa csapata egyik legfontosabb láncszemét, de lehet, hogy ezúttal már nem fog sikerrel járni. Tarkowski szerződése ugyanis az utolsó 6 hónapjába lép hamarosan. A Burnley számára pedig ez az utolsó esély, hogy némi pénzt lássanak a védőért, aki a jelek szerint legkésőbb a nyáron el fogja hagyni a csapatot. A hírek szerint a West Ham nem is szeretne várni nyárig, hanem már most leigazolnák Tarkowskit, nehogy valaki rájuk licitáljon a későbbiekben, továbbá az is fontos szempont, hogy valahogy pótolniuk kell Angelo Ogbonnát, akit erre a szezonra már biztosan elvesztettek. Éppen ezért a londoni klub egy 6-7 millió font körüli ajánlatot készül tenni a védőért, amit a Burnley kénytelen lesz elfogadni, ha nem akarják, hogy a  játékosuk ingyen távozzon pár hónappal később.

James Tarkowski 2016 februárja óta erősíti a Burnleyt. A klub színeiben eddig 195 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.