Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválisa korábbi játékosával erősítene az Ajax! -sajtóhír

A holland bajnokságban (Eredivisie) szereplő Ajax együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Tottenham Hotspur játékosával, Steven Bergwijnnal erősítené meg a keretét.

A De Telegraaf legfrissebb beszámolója alapján az Ajax a téli átigazolási időszakban szeretne erősíteni a támadószekcióban a variációs lehetőségein. Erre a célra pedig a Tottenham játékosát, Steven Bergwijnt szemelték ki, akit kölcsönvennének a szezon második felére. A hírek szerint a Spurs nem gördítene akadályt az átigazolás útjába, miután Bergwijn nem mondható alapembernek a londoni együttesnél. A 24 esztendős játékos ugyanis ebben a szezonban összsen 9 mérkőzésen jutott szóhoz és 474 percet kapott a bizonyításra.  A transzfer pikantériáját az adná, hogy Bergwijn az Ajax nagy riválisánál, a PSV-nél vált meghatározó játékossá 2015 és 2020 között, ahonnan a Tottenham 2020 januárjában 30 millió euróért igazolta le őt.

Bergwijn a Tottenham színeiben összesen 60 mérkőzésen lépett pályára karrierje folyamán, amelyeken 4 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.