Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: “végig bíztunk a sikerben”

A Budapest Honvéd pénteki győzelme után a csapat vezetőedzője három vereség után most felszabadultabban érezhette magát…

 

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Horváth Ferenc elégedetten értékelt csapata Paks elleni, 3-2-es sikerét követően:

“Jó meccset láthattak a szurkolók, sokgólos mérkőzést, de hozzá kell tenni, hogy az első húsz percben a Paks több gólt is szerezhetett volna. Sajnos nem úgy kezdtünk, ahogy szerettük volna, bár nagy meglepetés nem ért minket, felkészültünk arra, amit a Paks játszik. Tudtuk, mire számíthatunk, de belementünk ebbe a kapkodó, kicsit összevissza játékba. Aztán az első félidő végén elkezdtünk futballozni, azt csinálni, amiben erősek vagyunk, ez eredményezte a kétszeri egyenlítést is. A második félidőben több lehetőségünk volt, több olyan helyzet is adódott, ahol az utolsó passz, vagy a befejezés hibádzott, de örülök, hogy a végén sikerült gólt rúgni, és megnyerni ezzel a mérkőzést. Nagyon jó érzés volt a győztes gól, a srácok végig bíztak a sikerben, mentek előre, fontos találat volt, s annak is örülök, hogy így ment be, a kapufáról, mert talán megfordul minden, ami eddig sújtott minket. Mi szoktunk így kikapni, örülök, hogy most fordítva történt. Az első húsz perc a Paksé volt, a második félidőben azonban mi domináltunk, a mérkőzés egészét nézve megérdemelt a győzelmünk.”

A Nemzeti Sport munkatársa megkérdezte a vezetőt, hogy saját jövője szempontjából mit jelent ez a győzelem: “nem tudom, mit jelent, de a Honvéd szempontjából nagyon fontos volt.”

Az OTP Bank Liga rendkívül kiegyenlített mezőnyében ezzel a győzelemmel a Honvéd máris az ötödik helyre kapaszkodott fel.