Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona védőjével pótolná Kjaert az AC Milan – sajtóhír

Mint ismert, a Rossoneri csapatkapitánya, a sokak által példaképként kezelt Simon Kjaer egész szezonra kiesett, így a helyettesét keresik az olaszok.

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Az AC Milan a spanyol SPORT értesülései szerint a Barcelona nélkülözött középhátvédjével, Samuel Umtitvel pótolná az elülső keresztszalag-szakadást szenvedett dán labdarúgót.

A francia bekk a katalánokhoz való szerződését követően kiválóan teljesített és alapemberként számoltak vele, azonban három éve folyamatosan sérülésekkel bajlódik és nem sikerült azóta sem visszanyernie a régi formáját, így a jelenlegi szezonban már egyetlen percet sem kapott. Ő ennek tudatában volt, hogy kevés lehetőséghez fog jutni, viszont maradt, hogy bizonyíthasson, de játék nélkül nem tud. Azonban, ha kap egy remek ajánlatot, akkor távozna a csapattól, és jelenleg úgy fest, hogy ezt a Piros-feketék fogják megtenni a részére januárban.

Umtiti 2016-ban igazolt a Barcelonához a Lyon csapatától 25 millió euróért cserébe, azóta 132 tétmérkőzésen jutott szóhoz, amelyeken 2 gól és 1 gólpassz a mérlege.