Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: újabb rekordot állított be a Bundesligában Robert Lewandowski!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München támadója, Robert Lewandowski újabb rekordot állított be, amit eddig Gerd Müller tartott. A lengyel gólvágónak viszont hamarosan lehetősége lesz megdönteni ezt a rekordot.

Mint arról beszámoltunk, a Bayern München a legutóbbi német bajnoki fordulóban 5:0-ra kiütötte a Stuttgartot. A találkozón természetesen nem maradhatott el a menetrendszerű Robert Lewandowski gól sem, a lengyel támadó ráadásul kétszer is bevette a hazaiak kapuját. Lewandowski ezzel a 2021-es naptári évben már a 42. találatát szerezte a Bundesligában, amivel beérte a legendás Gerd Müllert, aki még 1972-ben talált be ugyanennyiszer a hálóba.

Lewandowski ebben a naptári évben már egy olyan csúcsot átadott a múltnak, amelyet Gerd Müller tartott, hiszen 41 góllal megdöntötte az egy idényben lőtt bajnoki gólok számát, amit korábban Müller tartott 40 találattal. A lengyel gólfelelősnek még van egy lövése, hogy a fentebb említett rekordot is egyedüliként birtokolja, ehhez csupán arra lesz szüksége, hogy pénteken legalább egyszer bevegye a gyenge formában lévő Wolfsburg hálóját.