Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Hiányozni fogsz a pályáról, barátom!”

Sergio Agüero visszavonulása után a közösségi oldalakat ellepték a búcsúzó, sajnálatukat kifejező üzenetek. A korábbi csapatai mellett játékostársak is együtt éreznek a Barcelona argentin támadójával…

(Photo by Gustavo Pagano/Getty Images)

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi közösségi oldalán ugyancsak közzétett néhány sort jó barátjának, a visszavonulását szerdán bejelentő Sergio Agüerónak:

“Lényegében közös pályafutásunk volt, tele gyönyörű pillanatokkal és néhány kevésbé kellemessel. Ezek összehoztak minket, barátok lettünk és sok időt töltöttünk együtt a pályán kívül is. Az igazság az, hogy most nagyon fáj látnom, hogy fel kell adnod azt a dolgot, amit a legjobban szeretsz. Biztos vagyok benne, hogy boldog leszel és örömet okozol majd magad körül mindenkinek, ahogyan eddig is tetted mindenhol. Új fejezet kezdődik az életben, amihez sok sikert kívánok! Barátom, nagyon szeretlek, hiányozni fogsz a pályáról és a válogatottból is.”

Messi és Agüero annak idején, 2005-ben együtt nyert az argentin korosztályos válogatottal U20-as világbajnokságot, majd idén nyáron Copa Américát.