Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: ezúttal is inkább csak szenvedett az MU! – videóval

A Premier League 19. fordulójában a Manchester United meglepetésre csupán egy pontot tudott szerezni a kiesés ellen menekülő Newcastle United otthonában.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Furcsa mérkőzés volt, hiszen bármennyire játszott nagy labdabirtoklási fölényben (szinte végig 70%-osban) az MU, a Newcastle volt a veszélyesebb – és végig a 90 perc során!

A “szarkák” már a találkozó legelején vezetést szereztek a végig agilisen játszó Allan SaintMaximin szép egyéni alakítása után (1-0).

Hátrányban a manchesteriek nagyon nehezen találták a ritmust, a félidő utolsó perceiben mutattak életjeleket a kapu előtt.

A szünet után sokat elmond az MU teljesítményéről, hogy a vendégek legjobbja a több nagy védést ezúttal is bemutató David de Gea volt!

Ralf Rangnickék szerencséje, hogy elől bármennyire nem játszanak jjól, klasszis-játékosaik vannak, olyanok mint Edinson Cavani, aki az egyenlítő góljukat is szerezte. (1-1)

A hajrában egy Martin Dubravka-hiba, és egy Newvastle-kapufa borzolta a kedélyeket – Az egy ponttal a látottak alapján inkább a Newcastle lehet elégedetlenebb (…)

Newcastle United – Manchester United 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Saint-Maximin (7.) illetve Cavani (71.)

Ezt történt még a 19. fordulóban:

Vasárnap:
Liverpool – Leeds (Elhalasztva)
Wolverhampton – Watford (Elhalasztva)
Burnley – Everton (Elhalasztva)
Manchester City 6-3 Leicester City
Norwich City 0-5 Arsenal
Tottenham 3-0 Crystal Palace
West Ham United 2-3 Southampton
Aston Villa 1–3 Chelsea
Brighton – Brentford 2-0

A Premier League tabellája:

A góllövőlista élmezőnye: