Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Karmestert igazolhat a Libertadores-kupa-győztes – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint kevesebb mint egy év után máris visszatérhet Brazíliába a legmagasabb szinten jegyzett venezuelai labdarúgó…

(Photo by Lucas Uebel/Getty Images)

Callum Williams aktuális beszámolói értelmében a Libertadores-kupa-győztes brazil Palmeiras gárdája leigazolni készül az MLS-ben szereplő Toronto FC venezuelai kiválóságát, Yeferson Soteldót.

A 23 esztendős mélynövésű balszélső számára cseppet sem ismeretlen a brazil és konkrétan a são paulói közeg, hiszen csak idén áprilisban szerződött a kanadai gárdához, azt megelőzően bő két éven át a Santos csapatát szolgálta. Soteldo ez idő alatt 104 mérkőzésen 20 gólt és 17 gólpasszt regisztrált a patinás brazil egylet színeiben. A 2020-as szezonban beválasztották őt a Libertadores-kupa legjobb tizenegyébe és az év csapatába a Campeonato Paulistában, egyúttal viselhette a legendás Pelé ikonikus, tízes mezszámát a klubnál. Pikáns visszatérés lehet, ha most valóban pont a közvetlen riválisnak számító Palmeiras szerelését öltené magára.

Soteldo az MLS-ben valamivel gyengébben muzsikált, hiszen az elmúlt kiírásban 24 mérkőzés alatt három találat és hat előkészítést regisztráltak a neve mellé.