Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: egy ajánlatot már elutasítottak Martialért – sajtóhír

Ahogy arról beszámoltunk, Anthony Martial bejelentette csapatának, a Manchester Unitednek, hogy távozni szeretne, és már jött is érte egy ajánlat, amit angol sajtóhírek szerint a Vörös Ördögök el is utasítottak.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint a Sevilla tett egy kölcsönajánlatot a Manchester United támadójáért, Anthony Martialért, de az angol csapat elutasította azt. A sportoldal szerint a spanyol gárda a játékos heti 270 ezer fontos fizetésének csak a felét akarta átvállalni, ám az MU azt szeretné, hogy az egész bérét vállalja be az új csapat, plusz a kölcsönért is szeretnének pénzt kapni.

Martial a múlt héten jelentette be a United ideiglenes menedzserének, Ralf Rangnicknak, hogy távozni akar, de a csapat még nem döntött arról, hogy elengedik-e, mert jelenleg nem tudnák pótolni. A német szakember akkor még azt mondta, hogy nem kaptak érte egyetlen ajánlatot sem, de az igazsághoz inkább az lehet közelebb, hogy nem kaptak egyetlen olyan ajánlatot sem, ami megfelelne a követelményeiknek. A The Athletic információi szerint Martial szívesen menne a Sevillába.

Martial egyre inkább a háttérbe szorul a Manchester Unitedban. A francia játékos a jelenlegi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 10 mérkőzésen csak 359 percet játszott, és a hétfő esti, Newcastle elleni 1-1-es döntetlen során sem kapott lehetőséget.