Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: most Jürgen Klopp panaszkodott a liga vezetésére!

Antonio Conte után újabb sztármenedzser jegyezte meg, hogy a Premier League nem biztos, hogy a koronavírus-helyzet és a sűrű menetrend együttes figyelembevételére a legmegfelelőbb döntéseket hozva reagál.

Jürgen Klopp eléggé frusztráltan nyilatkozott azt illetően, hogy az angol az egyetlen nagy európai bajnokság, ahol még mindig a három cserét alkalmazzák.

“A futball egy csodálatos játék, a legcsodálatosabb a világon. mindannyian azért szeretjük, mert magasan képzett játékosok, tökéletes fizikai állapotban, folyamatosan edzve szórakoztatnak mindannyiunkat!” – idézi a Liverpool menedzserét a Sky Sports.

“Most azonban egyértelmű a helyzet. Minden csapat megszenvedi a vírust, van, ahol edzeni sem tudnak… Erre a világ legjobb bajnoksága, amely egyben a legintenzívebb is, egyedülálló Európában azt illetően, hogy csak itt van életben a három csere lehetősége!” -folytatta Klopp.

“Biztos, hogy helyes, amikor egy, a fertőzésből vagy sérülésből felépülő játékosnak szinte azonnal játszania kell, mert hát a meccsek csak jönnek, mindenki a legjobbakat akarja látni?! Valóban megkapnak minden támogatást a csapatok? Mondjuk akiknek kevésbé bő a keretük? Egy valós problémával nézünk szembe!” – tette még hozzá Klopp, aki egyébként pont szerencsésebbnek érezheti magát a menedzserek közül, hiszen eddig “csak” négy játékosát érintette a vírus, akik már fel is épültek.