Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet az egykori magyar válogatott támadó – sajtóhír

Komoly esély mutatkozhat rá, hogy az egykori magyar válogatott támadó januárban ismét hazaszerződjön és újra az NB I-ben játsszon…

A Nemzeti Sport információi szerint a jelenleg a szlovén Olimpija Ljubljana csapatában játszó Futács Márkó januárban a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) mezőnyében kieső helyen telelő MTK Budapest együtteséhez készül igazolni.

Az egykor szebb napokat is látott 31 éves támadó pályafutása nagy részét légiósként töltötte. Futács megfordult Franciaországban, Németországban, Angliában, Horvátországban és Törökországban is, a szlovén együtteshez nyáron szerződött.

A háromszoros válogatott csatár a 2016-2017-es idény alatt 28 pályára lépés alatt 21 gólig jutott a Hajduk Split színeiben, a rákövetkező évben viszont már csak három találatra volt képes. Ezt követően két évet töltötte a MOL Fehérvár alkalmazásában, ahol minden sorozatot figyelembe véve 55 mérkőzésen 16 találatot szorgoskodott össze, míg a múlt szezonban a ZTE színeiben fél év alatt négy találatot jegyzett.

Futács öt pályára lépés alatt egyetlen gólt szerzett a szlovén bajnokság harmadik helyezettjének színeiben az ősszel.