Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil védővel erősített az AS Monaco! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződtették a Gremio hátvédjét, Vandersont.

Az utóbbi napokban igen aktív bejelentések terén a Monaco együttese, hiszen nemrég menesztették Niko Kovacot a vezetőedzői posztról, ma pedig az első téli átigazolást jelentették be. A hercegségbeli klub ugyanis megvásárolta a Gremio jobbhátvédjét, Vandersont. A francia klub a transfermarkt adatai szerint 11 millió eurót fizetett a 20 esztendős védőért, aki 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá. A hivatalos bejelentést követően Vanderson az alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Monacohoz, amely egy nagy történelemmel bíró francia klub. A csapat a nemzetközi porondon is nagy sikereket ért el, és korábban számos brazil játékos pallérozódott már itt. Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy ilyen izgalmas projektnek.

Vanderson minden sorozatot figyelembe véve 59 mérkőzésen lépett pályára a Gremio színeiben, amelyeken 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.