Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligában köt ki az amerikai tehetség – sajtóhír

Korábbi beszámolóink értelmében még a Wolfsburg csapatához volt közel, azonban immár a legfrissebb beszámolók szerint az Augsburg gárdájánál jelentkezhet orvosi vizsgálatokra napjaink egyik legnagyobb amerikai tehetsége…

(Photo by Tom Pennington/Getty Images)

A megbízható átigazolási szakértő, Fabrizio Romano értesülései szerint az MLS-ben szereplő FC Dallas csapatának tehetsége, Ricardo Pepi Németországba utazott, hogy a szükséges orvosi vizsgálatok teljesítése után az Augsburg együtteséhez szerződjön. A transzferguru úgy tudja, hogy a fiatal csatártehetség 20 millió euró ellenében köthet ötéves megállapodást új csapatával.

A 18 éves támadó 2019-es bemutatkozása óta 59 mérkőzésen 16 gólt szerzett a Schön Szabolcsot is foglalkoztató texasi egylet színeiben. Pepi az MLS 2021-es kiírásában 31 pályára lépés alatt 13 találatot és három előkészítést regisztrált, és a bajnokság legnagyobb fiatal ígéretei között tartották számon.

Az ifjú tehetség az U17-es válogatottbeli rendszeres szerepvállalásai után idén az amerikai felnőtt válogatottban is debütált, és hét mérkőzésen játszva háromszor volt eredményes a nemzeti színekben.