Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland nem vált klubot a télen – sajtóhír

Noha a közelmúltban félreérthetetlen kijelentést tett arról, hogy Spanyolországban folytatja pályafutását, a megbízható átigazolási szakértő szerint a januári átigazolási időszkban még biztosan nem hagyja el csapatát a Borussia Dortmund ásza…

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Borussia Dortmund csapatától távozni készülő Erling Haaland még nem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását, és nem is várható, hogy januárban átigazoljon. A transzferguru úgy véli, hogy a gólgyáros csak nyáron fog klubot váltani, de még nem tisztázódott, hogy vajon a Barcelona vagy a Real Madrid alkalmazásában folytatja tovább karrierjét.

A norvég gólfelelőst még két évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét. Haaland két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 74 meccsen 76-szer volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 19 gólt szerzett klubjában 15 találkozó leforgása alatt. Megszerzése iránt korábban a két spanyol gigász mellett a Manchester City ugyancsak komolyan érdeklődött.