Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Krzysztof Piatek visszatérhet a Serie A-ba! – sajtóhír

Fabrizio Romano értesülései alapján visszatérhet a Serie A-ba a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Herthában kevés játéklehetőséghez jutó Krzysztof Piatek…

(Photo by Jan-Philipp Burmann/City-Press via Getty Images)

Fabrizio Romano szerint a Fiorentina szeretné kölcsönvenni a Hertha lengyel csatárát, Krzysztof Piateket, ráadásul opciós vásárlási joggal. Az átigazolási hírek terén rendkívül jártas olasz újságíró azt is hozzáteszi, hogy nem Dusan Vlahovic utódjaként érkezne Firenzébe. Az orvosi vizsgálatra a napokban kerülhet sor.

Krzysztof Piatek annak idején valósággal berobbant a Serie A-ba a Genoa színeiben. A lengyel csatár 19 meccsen 13 gólt szerzett, emiatt nem volt meglepő, hogy tél során szerződtette az AC Milan. Piatek Milánóban is rendkívül jól kezdett, majd a következő idényben már gyengébben teljesített. Stefano Piolinál egyre inkább szorult ki a kezdőből, Ibrahimovic érkezése pedig végleg megpecsételte a sorsát. A Hertha BSC-ben azonban közel se hozta azt, amit az olasz élvonalban, 57 bajnokin csupán 12 találatot jegyzett.