Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: megtalálta új edzőjét a Galatasaray – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Galatasaray együttese a hétfői napon menesztette rutinos vezetőedzőjét, közben pedig állítólag már az utódjával is megállapodtak…

A dél-amerikai átigazolási ügyekben megbízható forrásnak számító César Luis Merlo úgy tudja, hogy a Galatasaray vezetősége szóbeli megállapodást kötött Pep Guardiola egykori segítőjével, Doménec Torrent-tel, aki hamarosan a török óriásklub új trénere lesz.

Az 59 esztendős szakember hosszú éveken át Guardiola asszisztenseként tevékenykedett a Barcelona (2008-2012), a Bayern München (2013-2016) és a Manchester City (2016-2018) csapatainál. Torrent vezetőedzőként még a 2000-es évek elején alacsonyabb osztályú spanyol kluboknál dolgozott, majd egy másfél éves időszakot töltött az MLS-ben érdekelt New York City FC vezetőedzőjeként, legutóbb pedig 2020-ban néhány hónapon át a brazil Flamengo csapatát irányította.

A Galata a török bajnokság aktuális kiírásában 20 forduló alatt szerzett 27 pontjával mindössze a 12. helyet foglalja el a 20 csapatos mezőnyben.