Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: hivatalos ajánlat érkezett Frenkie de Jongért – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint hivatalos ajánlatott tettek a Barcelona holland középpályásáért, Frenkie de Jongért a Premier League-ből. 

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A spanyol El Nacional információi szerint a Chelsea egy 44 millió eurós ajánlatot tett a Barcelonának Frenkie de Jongért. Azonban nem a londoniak az egyetlenek, akik le szeretnék igazolni a holland középpályást, és az angol lap szerint a Bayern München akár 50 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a játékosért.

A lap azonban kiemeli, hogy ez csak a Chelsea első ajánlata a játékosért, és hogy megszerezze, ennél akár többet is fizethet érte.

A Barcelona azonban minimum 60 millió euró szeretne kapni de Jongért, ám lehet mégis belemenne az üzletbe kevesebbért is, hiszen ezzel is javulna a katalán gárda jelenlegi nehéz pénzügyi helyzete.

De Jong 2019-ben érkezett a Barcelonához az Ajaxtól 86 millió euró ellenében, és bár generációja egyik legjobb középpályása jelenleg, nem igazán tud kiteljesedni a pályán és azon kívül is szenvedő katalán gárdában. Éppen ezért ha valakiből jó pénzt akarnak csinálni a Barcánál, akkor érdemes lehet megfontolniuk az eladását, ráadásul de Jong karrierjét is előremozdíthatná egy váltás.