Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A világ leggazdagabb klubja is kinézte Szalai Attilát!

Elképesztő hírről számolt be a Nemzeti Sport, mely hivatkozásában a Sky Sports-ot emlegeti, mint az információ forrása. Állítólag két angol, Premier League-ben érdekelt klub is bejelentkezett Szalai Attiláért.

(Photo by Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images)

Bár eddig nem tűnt reálisnak, most mégis egyre hihetőbbnek tűnik Szalai Attila klubváltása. A magyar sztárvédő kihagyta a Fenerbahce legutóbbi, hétvégi bajnokiját is. Állítólagos, a törökök által lekommunikált gyomorbántalom miatt.

Korábban igazi, Bajnokok Ligájában is érdekelt topcsapatok nevét hozták összefüggésbe Szalaival. Azonban mind a Milan, mind a Chelsea érdeklődését hírlapi kacsaként könyvelhettük el, melyet minden bizonnyal a Fener generált a bekk árának felverése érdekében.

A Sky Sports szerint az időközben a világ talán legvagyonosabb egyletévé vált Newcastle United kiszemelte Szalait. S talán így tehet a PL-ben idén remekelő West Ham United is. A holnap után 24. születésnapját ünneplő játékos tehát akár válogathat is az ajánlatok között, főleg a Fenerbahce már ebben a hónapban túl akar adni rajta 20 millió euró körüli összegért.

A 23-szoros válogatott Szalai isztambuli szerződése 2025. nyaráig érvényes.