Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz csapat érdeklődik Szalai Attila iránt – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a magyar válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila egy újabb Serie A-klub radarjára is felkerült.

(Photo by Mehmet Emin Menguarslan/Anadolu Agency via Getty Images)

Az olasz La Gazetta dello Sport értesülései szerint az AC Milan is bejelentkezett a magyar válogatott védőjéért, Szalai Attiláért. A lap szerint a milánói gárdának a télen szüksége lesz egy védőre, és a Fenerbahce játékosát szemelték ki erre a feladatra, akiért 11 millió eurót kellene fizetniük.

Szalai Attila nem csak az ára miatt lenne jobb választás, hanem mert középső és szélső védőként is tud játszani. Azonban a lap hozzáteszi, hogy nem a magyar védő az első számú kiszemelt az AC Milannál, hanem a Lille játékosa, Sven Botman vagy a PSG hátvédje, Abdou Diallo, de ők 20-30 millió euróba kerülnének az olasz csapatnak.

Nem az AC Milan az első olasz csapat, akit szóba hoztak Szalaival, hiszen korábban arról szóltak a hírek, hogy a Napoli vele szeretné pótolni Kosztasz Manolaszt. Ezelőtt a Chelsea-t pletykálták vele kapcsolatban, de végül ezt az értesülést a Fenerbahce is cáfolta.