Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: magabiztos Juve-siker! – videóval

Az Olasz Kupa nyolcaddöntőjének kedd esti késő mérkőzésén a Juventus együttese is sikerrel abszolválta a Sampdoria elleni találkozóját, és jutott a legjobb nyolc csapat közé.

(Photo by Chris Ricco/Getty Images)

Lendületesen kezdte a találkozó Massimilliano Allegri együttese, melynek eredményeként az első fél órában már meg is szerezte a vezetést Juan Cuadrado szabadrúgása után.

A Juve nagy fölényben játszott, megérdemelten vezetett az első félidőben, ahol könnyen két gólos előnyre is szert tehetett volna, hiszen Alvaro Morata hamar megduplázta csapata előnyét, csakhogy a VAR szabálytalanságot látott, így visszavonták a találatot.

A második félidő egy gyors Juve-góllal kezdődött, Daniele Rugani fejelt a Samp hálójába.

A poraikból feltámadó vendégek meglepetésre bő 10 perccel később szépítettek, és bár volt egy jobb idszakuk a meccs ezen szakaszában, sokáig nem reménykedhettek, hiszen Paulo Dybala hamar visszaállította a két gólos különbséget; végül pedig Alvaro Morata büntetőből csak szerzett egy szabályos találatot is.

A Juve összességében könnyedén és magabiztosan nyert, és várhatja ellenfelét, a Sassuolo – Cagliari összecsapás győztesét.

Juventus – Sampdoria 4-1 (1-0)
Gólszerzők:
Cuadrado (25.). Rugani (52.), Dybala (67.), Morata (77. -büntetőből) illetve Conti (63.)