Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dembélé hivatalos közleményt adott ki a jelenlegi helyzetéről

Nap mint nap több hír és pletyka jelenik meg arról, hogy éppen hogy áll Ousmané Dembélé és a Barcelona kapcsolata. A legutóbbi hírek már arról szóltak, hogy a katalán gárda megelégelte a francia támadó viselkedését, és egyre biztosabb a távozása, ám a támadó ma maga szólalt meg az ügyben. 

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A hírek szerint jelenleg elég viharos Ousmané Dembele és a Barcelona kapcsolata, miután a francia támadó még mindig nem döntött a jövőjéről. A katalán gárda mindenképp hosszabbítani akart vele, de Dembélé nem siettete az aláírást, emiatt pedig a Barca inkább úgy döntött, hogy télen eladják.

Ezt már maga a játékos sem hagyta annyiban, és az Instagram-oldalán egy hivatalos közleményt adott ki a helyzetével kapcsolatban. Elmondta, hogy eddig nem szólalt meg, pedig folyamatosan beszéltek róla, ráadásul valótlanságokat, innentől kezdve pedig mindenkinek megtiltja, hogy a nevében szólaljon meg. Kiemelte, hogy bárki bármit mond, ő még a Barcelona játékosa, és továbbra is elkötelezett a csapata és a játék iránt.

“Az elmúlt négy évben már nem bírtam tovább olvasni, amiket mondtak rólam, és eddig nem szólaltam meg, amit valószínűleg rosszul tettem, pedig szégyenérzet nélkül hazudtak rólam. De ennek ma vége. 24 éves vagyok és nem vagyok tökéletes. Sok nehéz helyzeten mentem keresztül, mint a sérülések vagy a COVID, de amikor kellett, mindig az edzőm rendelkezésére álltam, mert a világ leggyönyörűbb sportját űzöm. Az üzenetem így világos. Megtiltom mindenkinek, hogy azt mondja, nem vagyok elkötelezett sport iránt, a nevemben beszéljen, vagy hogy olyanokat állítson, amiket nem tettem meg. Még mindig a Barcelona játékosa vagyok és elkötelezett vagyok a klub és az edzőm iránt. Mindig a legjobb formámat nyújtottam és segítettem a társaimat, és ez most sem fog megváltozni. Mindenki tudja, hogy jelenleg is zajlanak a tárgyalások, de az ügynököm kezeli a helyzetet, ez az ő terepe. Az enyém az, hogy focizzak, és örömet szerezzek a szurkolóimnak és a társaimnak.”

Bár Dembélé kimaradt az Athletic Bilbao elleni utazókeretből minden bizonnyal a tárgyalások helyzete miatt, az még mindig nem dőlt el biztosan, hogy távozik-e a Barcelonából.