Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Ranieri ismét lapátra kerülhet – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Leicester City egykori sikeredzőjének meg vannak számlálva a napjai, miután október eleje óta nem tudott változást eszközölni klubja eredményeiben…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Ekrem Konur beszámolói értelmében az angol bajnokságban (Premier League) a kieső zónában szerénykedő Watford csapata meneszteni készül menedzserét, az október elején kinevezett Claudio Ranierit.

A 70 esztendős olasz tréner pályafutása legnagyobb sikerét a Leicester City-vel érte el, amellyel a 2015-2016-os idényben megnyerte az angol bajnokságot (Premier League), karrierje során még számtalan olasz csapat mellett Spanyolországban, Franciaországban és Görögországban is edzősködött.

Az elmúlt szezonban még az olasz élvonalbeli Sampdoria csapatát irányító Ranieri október 4-i kinevezése óta minden sorozatot figyelembe véve 14 mérkőzésből kettőt nyert meg és egy döntetlent ért el csapatával 11 fiaskó mellett. Az olasz szakember kezei alatt a Watford 13 forduló alatt éppúgy hét pontot gyűjtött, mint azt megelőzően a Xisco-érában az első hét forduló alatt.

A “darazsak” a 20 csapatos PL-mezőny 19. helyén jelenleg két pontra vannak az utolsó bennmaradó helytől, ám az utolsó nyolc meccsen csak egyetlen pontot szereztek, legutóbb pedig éppen egy kiesési rangadót buktak el a Norwich City ellen hazai környezetben 3-0-ra.