Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham már megegyezett N’Dombelé új csapatával – sajtóhír

Francia sajtóhírek szerint a Tottenham már mindenben megegyezett arról, hogy középpályása, Tanguy Ndombelé a Valenciába igazol, ám a játékos még nem mondott igent az ajánlatra.

(Photo by Alex Davidson/Getty Images)

A francia Téléfoot újságíró, Julien Maynard információi szerint a Tottenham már minden megegyezett a Valenciával Tanguy Ndombelé kölcsönadásáról. Ennek értelmében a francia középpályás a szezon hátralévő részében futballozna a spanyol csapatban.

A személyes feltételekben azonban még nem egyezett meg a Valencia Ndombelével, mert a játékos a hírek szerint arra vár, hogy hátha a PSG is lépne a leigazolása ügyében, azonban a párizsiaknak ehhez előbb el kellene adniuk valakit.

Ndombelé 2019-ben érkezett a Tottenhamhez 40 millió euróért az Olympique Lyon csapatától, és minden sorozatot figyelembe véve 91 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólt is szerzett. A játékos és a klub kapcsolata nem a vártak szerint alakult, olyannyira, hogy a jelenlegi szezonban eddig csak 9 Premier League mérkőzésen jutott csak lehetőséghez.