Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “Mbappé a világ legjobb játékosa lehet”

A Paris Saint-Germain jelenlegi legnagyobb tehetségéről rendkívül elismerő hangnemben beszélt az egykori kétszeres aranylabdás brazil klasszis…

(Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images)

Christian Vieri Twitch-csatornáján az elmúlt időszakban számtalan korábbi nagyszerű labdarúgó vendégszerepelt már, legutóbb a brazilok világbajnok csillaga, Ronaldo tette tiszteletét a Bobo Tv-ben.

Az egykori brazil csillag véleménye szerint ma a játékosok már túlságosan nagy anyagi megbecsülésben vannak ahhoz képest, amikor ő a legjobb formájában volt. Ugyanakkor elismerte, hogy a kiváló labdarúgók, mint Kylian Mbappé megérdemlik az extra anyagi juttatást a kiválóságukért:

“Nagyon erős játékos, akinek megvan a gyorsasága és a kapu előtt is nyugodt tud maradni, aminek köszönhetően a világ legjobbja lehet. Olvastam a híreket, hogy ha a Real Madridba igazol, akkor akár 50 millió eurós fizetést is kaphat. Szerintem mi egy rossz generációba tartoztunk. A futball mint iparág folyamatosan növekszik és a sztárok egyre több pénzt kapnak.”

A 45 esztendős “Fenomén” jelenleg a nevelőcsapata, a brazil Cruzeiro, valamint a Real Valladolid tulajdonosaként tevékenykedik.