Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter alapemberét nézte ki a Barca – sajtóhír

Az olasz sajtó beszámolói szerint a megújulóban lévő Barcelona együttese az Inter bizonytalan sorsú alapemberével erősítené tovább keretét a nyári átigazolási időszakban…

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato beszámolói értelmében a Barcelona együttese készen áll tárgyalásokat kezdeményezni az Inter lejáró szerződésű középpályásával abban az esetben, ha Marcelo Brozovic valóban nem újítja meg megállapodását az olasz bajnokcsapattal.

A 29 esztendős védekező középpályás már 2015 óta áll a Nerazzurri alkalmazásában, az aktuális idény végeztével lejáró szerződése azonban ezidáig nem került meghosszabbításra, és ahogy haladunk előre, úgy nyílhat egyre nagyobb esély a jövő nyári távozására. Brozovic mindent egybevéve már több mint 250 alkalommal viselhette az Inter szerelését és 25 gólt szerzett a csapat színeiben. Az előző idényben 42, az azt megelőzőben 46 tétmeccsen szerepelt, míg az aktuálisan futó kiírásban mind a 22 bajnokin és valamennyi BL-csoportmérkőzésen szerephez jutott.

A 70-szeres horvát válogatott Brozovic pályafutása korábbi szakaszában kizárólag hazájában játszott, az Intert megelőzően a Dinamo Zagreb futballistája volt.