Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Most már mindenki a fedélzeten”

Az FTC honlapjának adott interjút Sztanyiszlav Csercseszov, aki már nagyon várta, hogy az Afrikai Nemzetek Kupájáról hazatérő játékosaival is számolhasson.

Az orosz vezetőedző első hazai bajnokijára készül és bízik benne, hogy a hazai debütálás jobban sikerül, mint az első meccse, hiszen akkor a Puskás Akadémia vendégeként kikaptak. A múlt héten viszont az Újpest ellen javított a gárda.
Vasárnap délután a Paks együttesét fogadja a Fradi.
“A héten elsősorban a saját játékunk stílusjegyeinek tökéletesítésén dolgoztunk. Ez a legfontosabb. Természetesen feltérképeztük az ellenfelet is, tudjuk mire képes a Paks. Előnyben részesítik a támadófocit, bárki legyen az ellenfél. Nehéz mérkőzésre számítok. Örülök, hogy végre a Groupama Arénában is vezethetem a csapatomat. Sok jót hallottam a stadion atmoszférájáról. Bízom benne, hogy a Paks ellen is sok szurkoló jön ki támogatni a csapatot.”

A Fradi szurkolói számára jó előjel lehet, hogy a Ferencváros három afrikai játékosa is visszatért a kontinenstornáról.
Nagyon vártam már, hogy minden játékosommal találkozzak. Érdekes kihívás volt az elmúlt pár hét, ilyennel korábban még nem találkoztam. De megpróbáltunk mindent megoldani, tettük a dolgunkat, most már mindenki a fedélzeten.

A Ferencváros Paks elleni találkozója 17:15-kor kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.