Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé: “Még nem döntöttem a jövőmről…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain gárdája egy hajrábeli találattal 1-0-ra legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében…

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

A Paris Saint-Germain csapatában drámai győztes gólt szerzett Kylian Mbappé az ellen a Real Madrid ellen, amely nem titkoltan gyermekkori kedvenc csapata, és a világsajtó már hosszú ideje összeboronálta őt a “királyi gárdával”. Így aztán a PSG ifjú csillaga a Real legyőzését követően nem kerülhette el a jövőjével kapcsolatos kérdéseket sem:

“Még nem döntöttem a jövőmről. Egyelőre a világ egyik legnagyobb csapatában, a Paris Saint-Germainban játszom, és csak a futballra akarok koncentrálni. Bele akarok adni mindent a pályán, aztán majd meglátjuk, hogy hol fogok játszani a következő szezontól.”

Mbappé könnyen lehet, hogy nyáron klubot válthat, mivel a játékos továbbra sem hajlandó megújítani szerződését a francia fővárosi egyesülettel, januártól pedig lejáró szerződése révén bármelyik klubbal szabadon folytathat tárgyalásokat.

“Hiába próbáltuk meg őt kontroll alatt tartani, Mbappé mindig képes a semmiből váratlan dolgokat kitalálni. Ezt most az utolsó percben tette meg” – mondta el vele kapcsolatban a meccs utáni értékelésében a madridiak rutinos mestere, Carlo Ancelotti.