Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz Kupa: Nem bírt egymással a Milan és az Inter! – videóval

Megkezdődtek az Olasz Kupa elődöntőinek első felvonásai. A keddi napon városi rangadót rendeztek, ugyanis az AC Milan és az Inter feszült egymásnak.

(Photo by Andrea Bruno Diodato/DeFodi Images via Getty Images)

Feszült és nagy iramú első 45 percet produkált a két milánói együttes az elődöntő első felvonásán. A nagy iramhoz viszont nem párosult pontosság, mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az első komoly lehetőségek a Milan előtt adódtak, előbb a 10. percben Handanovic védte Saelemaekers lövését, majd 1 perccel később Hernández lövése kerülte el a szlovén hálóőr kapuját. A félidő közepétől az Inter némileg magára talált, de ez csak veszélyes beadások formájában mutatkozott meg. A szünet előtt még Krunic lövése okozott némi riadalmat az Inter kapuja előtt, de a középpályás kísérletét az egyik védő blokkolni tudta.

A második játékrészben még kevesebb helyzetet láthatott a közönség. Simone Inzaghinak sikerült rendet tennie a fejekben, mert jóval kevesebb hibával játszott az Inter, így pedig a Milan támadások is elapadtak. Mindkét edző igyekezett cserékkel frissíteni a csapatán, de ez sem hozta meg a várt javulást a felek játékában. A két csapat nem mert túl sokat kockáztatni, aminek végeredményeképp az április 20-ai  visszavágóra hagyták a döntést.

AC Milan – Inter 0-0 (0-0)
Helyszín: San Siro Vezette: M. Mariani
Gólszerzők: -ill.-
Sárga lapok:ill. Brozovic (33.), Martinez (59.)
Kiállítás:ill.

AC Milan: Maignan – Hernández, Romagnoli (Kalulu 26.), Tomori, Florenzi (Calabria 84.) – Kessié, Bennacer, Saelemaekers (Messias 67.), Krunic (Diaz 67.), Leao (Rebic 67.) – Giroud Vezetőedző: Stefano Pioli

Inter: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries (Darmian 88.), Barella (Vidal 65.), Brozovic, Calhanoglu, Perisic (Gosens 88.) – Dzeko (Correa 79.), Martinez (Sánchez 65.) Vezetőedző: Simone Inzaghi

A mérkőzés összefoglalója:

 

Az elődöntők első felvonásának eredményei és további programja:

Kedd:
AC Milan 0–0 Inter

Szerda:
21:00 Fiorentina – Juventus (Tv: Sport 1)