Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A UFC világhírű ketrecharcosa megvenné a Chelsea-t

Ahogy arról beszámoltunk, Roman Abramovics bejelentette, hogy eladja a Chelsea-t, és egy milliárdos sportoló már be is jelentkezett érte, aki nem más, mint a UFC ex-bajnoka, Conor McGregor.

(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

A Chelsea eddigi tulajdonosa, Roman Abramovic múlt héten átadta a londoni csapat irányításának lehetőségét a klub alapítványának részére, miután szorult helyzetbe került az ukrán-orosz háború miatt, mostanra pedig az is kiderült, hogy eladja a londoni együttest.

Korábban volt arról szó, hogy a svájci milliárdos üzletember, Hansjörg Wyss már elkezdett érdeklődni a londoni egyesület iránt, ám a legfrissebb hírek szerint a UFC világhírű ketrecharcosa, Conor McGregor is bejelentkezett a klub megvásárlására. Ezt maga a sportoló “jelentette be”.

Az ír ketrecharcos egy Twitter-bejegyzést posztolt, amelyen egy Whatsapp beszélgetés látszik, ahol azt beszélik meg éppen, hogy meg kellene vennie a Chelsea-t.

“3 milliárd fontért eladó a Chelsea. Vegyük meg!”

– áll a képernyőfotón.

Az ír sportoló hatalmas focirajongó, bár saját bevallása szerint a Manchester United a kedvenc csapata.

McGregor 2021-ben a világ legjobban kereső sportolója volt a Forbes szerint, azonban a Chelsea-ért kért összeg még neki is sok lenne, így a hírek szerint egy konzorcium részeként vásárolná meg a londoni klubot.