Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Mikel Arteta kiakadt a sűrű menetrend miatt!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttesének menedzsere, Mikel Arteta kiakadt a ligára, mondván szándékosan hátrányba akarják hozni az Arsenalt a sűrű menetrenddel.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 2:0-s vereséget szenvedett hazai pályán a bajnoki címre törő Liverpoollal szemben. A mérkőzést követően Mikel Arteta kifakadt a ligára, mondván, hogy igazságtalan bánásmódban részesítik a csapatát:

Köszönjük szépen a Premier League-nek, amiért ilyen menetrendet raktak össze! Sokat segít a helyzetünkön. Áprilisban ugyanez lesz, amikor pár napon belül kell játszanunk a Chelsea és a Manchester United ellen. Ezzel előnyt akarnak adni a riválisoknak, én pedig csak annyit mondok erre, hogy köszönöm szépen…

A spanyol menedzsernek mindenesetre nem lesz sok ideje a bosszankodásra, hiszen a Pool elleni vereséget követően szombaton már ismét pályára lépnek a bajnokságban az Aston Villa vendégeként. Ahogy pedig arra már az interjúban is utalt Arteta, áprilisban a Chelsea és a Manchester United ellen is megmérkőznek, mindössze 3 nap különbséggel.