Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott: Csatlakozhat Marco Rossi keretéhez a meghatározó játékos!

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy jó eredménnyel zárult Willi Orbán kontrollvizsgálata, így csatlakozhat a válogatott keretéhez.

Mint arról korábban beszámoltunk, pár nappal ezelőtt kétségessé vált, hogy Willi Orbán Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére tud-e állni a válogatott következő két felkészülési mérkőzésén. Ennek oka Orbán egyik bölcsességfoga volt, amelyet el kellett távolítani, miután komoly fájdalmakat okozott a hátvédnek. A fogászati kontrollvizsgálat ma volt esedékes, ami végül jó eredménnyel szolgált, így a 29 esztendős védő pénteken csatlakozhat a magyar válogatott keretéhez, szombaton pedig edzésbe is állhat. Az MLSZ egy másik védővel, Lang Ádámmal kapcsolatban is megnyugtató hírekkel szolgált: az Omonia Nicosia hátvédje ugyanis az egyik edzésen kapott egy rúgást a lábára, de szerencsére nem lett komoly következménye, így pályára léphet Szerbia ellen.

A magyar csapat március 24-én Szerbiát látja vendégül, öt nappal később pedig Észak-Írország ellen lép pályára idegenben.