Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Befejezheti pályafutását a Ferencváros légiósa – sajtóhír

Szerb sajtóinformációk szerint a Ferencváros német légiósa arra készül, hogy az aktuális idény végeztével bejelenti visszavonulását…

Szerb sajtóértesülések szerint a Ferencváros rutinos középpályása, Marko Marin azt tervezi, hogy a szezon végeztével befejezi pályafutását.

A 33 éves egykori német válogatott labdarúgó korábban többek közt a Werder Bremen és a Chelsea alkalmazásában is állt. A volt Jugoszlávia területén született Marin a német korosztályos válogattak után 2008 és 2010 között 16 alkalommal lépett pályára a Nationalelf színeiben. Karrierje során olyan csapatokban is megfordult még, mint a Borussia Mönchengladbach, a Sevilla, a Fiorentina, az Anderlecht, a Trabzonspor vagy az Olympiakosz Pireusz.

“Elég volt, most új kihívások és sikerek elé nézek. Sokszor vagyok sérült, nem tehetek mást” – idézi Nebojsa Petrovics újságíró a játékost a közösségi oldalán.

Marin múlt nyáron szerződött a magyar bajnok zöld-fehérekhez, 13 bajnokin egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett, de Sztanyiszlav Csercseszov kinevezése óta a mellőzés sorsára jutott, a legutóbbi két mérkőzésre már be sem nevezték őt.