Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio meghatározta kapós játékosa eladási árát – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Lazio csapata meghatározta azt az összeget, amelyért cserébe hajlandó lenne megválni az egyre nagyobb nemzetközi érdeklődésnek örvendő középpályásától…

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

Az Il Messaggero forrásai szerint a korábban rebesgetett 100-120 millió eurós összeg helyett a Lazio csapata már 80 millió euró ellenében hajlandó lenne megválni egyik legjobbja, Szergej Milinkovics-Szavics szolgálataitól. A korábbi híresztelések értelmében Olaszországból az Inter és a Juventus, míg külföldről többek közt a Paris Saint-Germain és a Manchester United is szívesen látná őt.

A 25 éves szerb középpályás már a hatodik idényét tapossa a “sasoknál”, eddig 55 találatot szerzett a csapat színeiben, miközben már lassan 300 mérkőzésnél tart. Az alapvetően védekező Milinkovics-Szavics a 2017-2018-as szezonban futott kiváló évet, nagyszerű mezőnymunkája mellett 14 gólt is szerzett az említett kiírásban, és Olaszország topcsapatai mellett számos Premier League-ben szereplő klubnál is felmerült a leigazolásának lehetősége, ám az ezt követő idény visszafogottabban sikerült számára, mindössze ötször volt eredményes a bajnokságban, bár az évad végi Coppa Italia-döntőben csereként győztes gólt szerzett. Azóta is húzóembernek számít csapatában, az aktuális kiírásban 29 bajnoki alatt nyolc találat és kilenc előkészítés kötődik a nevéhez.

Milinkovics-Szavics leigazolásával az elmúlt nyáron több csapat is kacérkodott, ám eddig mindvégig hűséges volt a fővárosi egylethez, mellyel még 2024-ig szerződésben áll. Idén nyáron azonban úgy tűnik, hogy hajlandóak lennének megválni tőle, mivel Maurizio Sarri vezetőedző nem feltétlen vele képzelni el a jövőt.