Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal az MU orra elől igazolna – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint egyre valószínűbb, hogy az Arsenal csapata lehet a befutó a Leicester City klubváltás előtt álló csillagának megszerzéséért…

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A The Sun információi szerint az Arsenal csapata pályázik a legnagyobb eséllyel a Manchester United által is csábított Youri Tielemans megszerzésére a Leicester City-től. Az elmúlt hetekben kettejükön kívül a Real Madrid és a Liverpool ugyancsak érdeklődést mutatott a középpályás iránt.

A 24 éves belga játékmester 2019 januárjában először kölcsönben, majd 32 millió font ellenében végleg csatlakozott a “rókákhoz” az AS Monaco együttesétől. Tielemans összességében a negyedik, abból a harmadik teljes idényét futja a Leicester City alkalmazásában, ahol 144 mérkőzésen 24-szer volt eredményes. Az előző két PL-szezonban csak egyetlen mérkőzést hagyott ki, míg az idei kiírásban 27 meccsből 24 alkalommal szerepeltették.

A Kongói DK-ból származó felmenőkkel is rendelkező középpályás az Anderlecht csapatában nevelkedett, 2016-os bemutatkozása óta pedig 48 találkozó alatt négy gólt szerzett a belga válogatott színeiben.