Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Sergio Ramos maradni szeretne Párizsban! – sajtóhír

Nem szeretné elhagyni a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttesét Sergio Ramos, akinek nem sikerült túl jól az első szezonja a párizsi sztárcsapatnál.

(Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Messze nem úgy alakult Sergio Ramos első szezonja a Paris Saint-Germainnél, ahogyan azt a felek elképzelték. A spanyol védő számtalan sérüléssel és erőnléti gondokkal is küzdött a szezon folyamán, ami miatt az idény eddigi részében mindössze 5 találkozón tudott pályára lépni 283 perc erejéig. Nem meglepő módon felmerültek olyan pletykák, miszerint Ramos számára egy szezont követően véget is ér a párizsi kaland és az MLS felé veheti az irányt. A legfrissebb hírek szerint viszont a spanyol klasszis még szeretne bizonyítani a PSG-ben is, így a következő szezon erejéig még maradna a csapatnál. Kérdéses persze, hogy a francia klub ad-e még egy szezont Ramos számára, vagy inkább az értékesítése mellett döntenek.

Sergio Ramost a szerződése 2023 nyaráig köti a Paris Saint-Germain csapatához. Piaci értékét 8 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.