Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atléticóval tárgyal a Juventus távozó csillaga – sajtóhír

A nemzetközi sajtóbeszámolók szerint több csapat is élénken érdeklődik a Juventustól lejáró szerződése révén távozó támadó megszerzése iránt…

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Pedro Almeida portugál újságíró szerint az Atlético Madrid csapata tárgyalásokat kezdeményezett Paulo Dybala képviseletével a Juventus együttesétől szabadon igazolhatóként távozó argentin támadó szerződtetése érdekében.

A torinói egyletnél idén már a hetedik szezonját töltő Dybala minden sorozatot beleszámítva 283 mérkőzés alatt 113 gólt szerzett a csapatnál. A 28 éves argentin támadó az aktuális idényben többször is különféle sérülésekkel bajlódott, sok meccset kihagyott. A Serie A-ban 22 pályára lépés alatt nyolcszor volt eredményes, összességében 30 találkozó alatt 13 találatig jutott. Néhány héttel ezelőtt azonban klubja megerősítette, hogy nem kerül megújításra a lejáró szerződése, hanem szabadúszóként új csapatot kereshet magának.

A korábbi híresztelések szerint Dybala megszerzése iránt a “matracosok” mellett az Inter, a Chelsea és az Arsenal csapata is érdeklődik.