Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: menesztette edzőjét a feljutásért küzdő csapat – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően folytatódott a magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) élcsapatai közti edzőkeringő, Dragan Vukmir szegedi távozása után ugyanis péntek reggel a Diósgyőri VTK megerősítette vezetőedzője távozását…

 

Az NB II-es szezon hajrájához érve a feljutást jelentő második helyet elfoglaló Diósgyőri VTK gárdája azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól vezetőedzőjét, Kondás Elemért.

A DVSC kispadján annak idején két-két bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet ünneplő szakembert tavaly májusban nevezték ki a miskolciak. Kondás a DVTK kispadján 18-7-6-os mérleget produkált 31 találkozó leforgása alatt, és az elmúlt hetek mérsékeltebb eredményei ellenére tartotta a minimálisan elvárt feljutó helyezést. Az 58 esztendős tréner a Lokinál töltött több megbízatása mellett többek közt a Kisvárda és a Győri ETO edzője is volt karrierje során.

A Nemzeti Sport úgy tudja, helyére hamarosan kinevezik a bajnokság harmadik helyén tanyázó Szeged-Csanád GA-nál csütörtökön felmondó Dragan Vukmirt.