Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: közel 30.000 német szurkoló volt a Camp Nouban! – videóval

A televízió képernyőin is jól látszott az a “fehér fal”, amelyet az egyes hírek szerint 30 000 frankfurti szurkoló ‘alkotott’ a Camp Nouban. A németek fanatikusai olyan hangulatot teremtettek, mintha nem is a Barca játszott volna hazai pályán – Nem is csoda, hogy a katalánok erre fel is hívták a figyelmet!

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Joan Laporta elnök úr, valamint a meccs utáni értékelésében még Xavi is kitért a hazai szurkolók ‘hiányára’.

“Azt reméltük, 70-80 ezer szurkolónk lesz a Camp Nouban, Nem értjük, hogy történhetett meg ez. A klubnak ki kell vizsgálni az esetet, hiszen csúnyán elszámítottuk magunkat. Olyan volt, mint egy kupadöntő, ahol egyenlően osztják szét a jegyeket a csapatok között” – fogalmazott Xavi, akivel ellentétben Joan Laporta elnök úr már jóval indulatosabb volt.

“Kínos ami történt! Ez nem ismétlődhet meg! Ki fogjuk deríteni az okokat. Vannak információink arról, hogyan lehetett ennyi Frankfurt-szurkoló a Camp Nouban, de időre van szükségünk ahhoz, hogy tiszta képet kaphassunk. Barca szurkolóként szégyellem magam, szégyellem azért, hogy ilyen látványt kellett megélnünk a Camp Nouban!” – így a katalánok elnöke, aki talán nem szívesen nézné meg újra azt az alábbi videót sem, ami a lefújást követő frankfurti ünneplés alatt készült a Camp Nou lelátóiról!