Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangnick: “Nincs értelme a BL-ről beszélni…”

A Manchester United Chelsea elleni döntetlenjét megelőzően a “vörös ördögök” megbízott menedzsere fontos kijelentést tett…

(Photo by Lynne Cameron – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A Manchester United csapatát a szezon végéig irányító Ralf Rangnick fontos beismerést tett csapata legutóbbi, Chelsea elleni mérkőzése előtt, melyet rajta kívül alighanem már mindenki korábban felismert:

“Nem gondolom, hogy lenne értelme beszélni a Bajnokok Ligájáról, vagy erre gondolni. Realistának kell lennünk. Ami viszont rajtunk múlik, az az, hogy hogyan játszunk, milyen teljesítményt nyújtunk. A következő idény szempontjából is fontos, hogy a lehető legjobb módon zárjuk le az aktuális idényt.”

A szebb napokat is látott 63 éves német szakember mostani megbízatása az idény végeztével lejár a csapatnál, és a továbbiakban várhatóan az osztrák válogatott szövetségi kapitánya lesz, miközben az sem kizárt, hogy tanácsadói körben továbbra is a “vörös ördögök” munkáját fogja segíteni.

A Manchester United jelenleg a hatodik helyen öt ponttal van lemaradva a negyedik, utolsó BL-indulást érő helyet birtokló Arsenal csapatától, amely azonban kettővel kevesebb mérkőzést játszott náluk.