Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: kiérdemelte Ancelotti bizalmát, mégis maradhat a klubnál? – sajtóhír

Madridi lapértesülések szerint Dani Ceballos jövőjét illetően akár egy komolyabb fordulhat is történhetett az elmúlt hetekben (…)

(…) Legutóbb ugyanis még mi is arról számoltunk be, hogy a spanyol középpályás távozhat a Real Madridtól, például könnyen lehet, hogy visszatér Angliába.

A Marca című helyi lap legújabb beszámolója szerint viszont nem véletlen, hogy Ceballos, akit Carlo Ancelotti már a Manchester City elleni beszállását követően is dicsért, végigjátszotta az Espanyol elleni legutóbbi bajnokit is.
Ahogyan a Marca fogalmaz, Ceballos kiérdemelte az olasz tréner bizalmát, és amennyiben mondjuk állandósítani tudná jó formáját, komolyabb szerepet is kaphat Ancelottitól, a jövő tekintetében is.

A 25 esztendős középpályásnak szüksége is lenne a komolyabb szerepre, amennyiben feltett szándéka, hogy ott legyen Luis Enrique szövetségi kapitány decemberi világbajnoki keretében.

Végezetül újfent a Marcát idéznénk: ‘Ceballos karrierjében fontos időszak következik, mind a klubnak mind pedig a játékosnak döntést kell hoznia, arról nem is beszélve, hogy madridi szerződéséből már csupán 14 hónap van hátra’.