Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle is az MU kiszemeltjét akarja – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint az angol bajnokság (Premier League) több tehetős klubja is a Benfica gólfelelősét szeretné megszerezni a nyári átigazolási időszak során…

(Photo by Lukas Schulze – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Mirror információi szerint a Manchester United korábbi információi szerint a Newcastle United ugyancsak nyitott lenne Darwin Núnez nyári megszerzésére a portugál Benfica csapatától, miután gólerős támadóval szeretnék megerősíteni keretüket.

A 22 esztendős uruguayi támadó a harmadik éve játszik az európai kontinensen, és a második idényét tölti a lisszaboni csapatnál. Núnez minden sorozatot figyelembe véve 84 mérkőzésen 48 gólt szerzett eddig a “sasok” színeiben, melyből 40 meccsen 34 találatot a jelenleg futó idényben vállalt. A közelmúltban sztárügynökre váltó labdarúgó a portugál bajnokság aktuális kiírásában 26 találata túlnyomórészét a helyi liga nem éppen versenyképes csapatai ellen szerezte, ám emellett tíz mérkőzés alatt hatszor tudott eredményes lenni a Bajnokok Ligájában.

Núnez hazájában a patinás Peñarol csapatában nevelkedett, míg 2019-ben a spanyol másodosztályú Almería hívószavára szerződött Európába.

Ugyanakkor a forrás úgy tudja, hogy Dominic Calvert-Lewin és Patrik Schick szintén opció lehet a “szarkák” számára, akik talán valamivel olcsóbbak lennének, mert az uruguayi gólgyáros jó eséllyel 100 millió euró körül válthat majd klubot.