Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Ne meccset nézni gyertek!”

Csütörtök este az Európa-konferencialiga elődöntőjének visszavágóján az AS Roma hazai környezetben harcolhatja ki a döntőbe jutást a Leicester City ellen…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az AS Roma portugál vezetőedzője, José Mourinho a szerdai sajtótájékoztatóján egyebek mellett arra is kitért, hogy mennyire fontos lehet a Stadio Olimpico hangulata a továbbjutás érdekében. A “Special One” így aztán ki is használta az alkalmat arra, hogy üzenjen a “farkasok” fanatikusainak:

“Szeretném, ha a szurkolók velünk játszanák a meccset. Mehetsz a stadionba nézőként, és mehetsz a stadionba játszani, de kérlek ne meccset nézni gyertek, hanem játsszatok velünk együtt.”

Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született a Leicester City otthonában, így hazai győzelem esetében az AS Roma kiharcolhatja a döntőbeli szereplés jogát.

Mint ismeretes, a Roma az elmúlt öt európai kupaidényt, egyúttal az elmúlt négy naptári esztendőt tekintve már harmadik alkalommal jutott be valamelyik sorozat elődöntőjébe, de a legutóbbi két alkalommal képtelenek voltak sikerrel abszolválni ezt a kört.