Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Moussa Diaby a Premier League-be igazolhat! – sajtóhír

A Kicker értesülései alapján több angol együttes is szívesen soraiban tudná a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen francia válogatott játékosát, Moussa Diabyt…

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

A német lap úgy tudja, hogy a West Ham, a Newcastle és az Arsenal is érdeklődést mutat Moussa Diaby játékjoga iránt. A francia válogatott támadó állítólag szeretne a Premier League-ben futballozni, viszont a Bayer Leverkusen legalább 50 millió euró ellenében engedné csak el. Diaby remek teljesítményt nyújt az aktuális szezonban, emiatt nem csoda, hogy több klub figyelmét is felkeltette. 

Moussa Diabyt még 2019 nyarán a PSG-től igazolta le a Bayer Leverkusen 15 millió euróért. A francia labdarúgó gyorsan a neves német alakulat alapembere lett, az évek alatt pedig egyre jobb lett. A jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe 40 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 16 találatot és 13 gólpasszt jegyzett. A szerződése még 2025-ig köti a Leverkusenhez, a transfermarkt pedig 55 millió euróra becsüli piaci értékét.