Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat jelentkezett be Dybaláért! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Juventusból már biztosan távozó Paulo Dybaláért a Borussia Dortmund is bejelentkezett…

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Az olasz lap beszámolója alapján a Borussia Dortmund is lecsapna a szezon végétől szabadon igazolható Paulo Dybala játékjogára. Az argentin csatárt jó néhány együttessel hírbe hozták már, lehetett olvasni többek között az Inter és a Tottenham érdeklődéséről is. Dybala viszont nem kíván sietni és szeretné a legjobb döntést meghozni karrierjének folytatásával kapcsolatban.

Paulo Dybalát 2015 nyarán a Palermotól igazolta le a Juventus 41 millió euró ellenében. Új állomáshelyén gyorsan berobbant és egyértelműen vezéregyéniség lett. Az elmúlt két-három évben azonban már koránt sem számít stabil alapembernek. Cristiano Ronaldo érkezésével a háttérbe került, emellett akadtak bőven kisebb-nagyobb sérülései is. A portugál távozása óta valamelyest jobb formában van, ám régi önmagát továbbra is ritkán idézi. Paulo Dybala eddig 289 tétmérkőzésen húzhatta fel a Juve szerelését, ezeken 114 gólt szerzett. Társaival nyert öt bajnoki címet és négy Olasz-kupát.