Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be tart a török válogatott kapus – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint az angol bajnokság (Premier League) mezőnyébe frissen visszatérő Fulham csapata török válogatott kapust szeretne igazolni…

(Photo by Filip Filipovic/Getty Images)

Ekrem Konur információi szerint az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Fulham csapata 17 millió fontot készül ajánlani a friss török bajnok Trabzonspor hálóőre, Ugurcan Cakir játékjogáért.

A 26 esztendős hálóőr 2012 óta a Trabzonspor kötelékében bontogatja a szárnyait, 2017-ben mutatkozott be a felnőttek közt. Cakir az elmúlt három szezonban már kirobbanthatatlan volt csapata ketrece elől, első számú választás lett a posztján. Azóta 165 mérkőzésen védte a közelmúltban 38 éves várakozás után újra bajnoki címet ünneplő egyesület hálóját.

Cakir emellett a 2019-es debütálása óta kilenc mérkőzésen védte a török válogatott kapuját, miután az utóbbi időben a nemzeti csapat kezdőkapusává vált.

A kiváló képességű kapus hazáján kívül sosem játszott, a felnőttek közt ott is egyedül nevelőcsapatában védett, de az utóbbi időben egyre több találgatás jelent meg arról, hogy külföldön is hamarosan kipróbálhatja magát.