Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi is elismerte, a Man. City nyeri a versenyt Haaland megszerzéséért!

Az FC Barcelona trénerét csapata Celta Vigo (21:30, Tv: Spíler 2) elleni találkozóját megelőző hétfői sajtótájékoztatóján megkérdeztek a minden jel szerint a Manchester City-hez szerződő Erling Haalandról.

A norvég csatársztár kapcsán Xavi tiszta vizet öntött a pohárba, mondván a Barca is érdeklődött, nem kelhettek versenyre az angolok ajánlatával.

“Őszinte leszek, elképesztően nehéz lett volna számunkra ez a transzfer az anyagiak miatt. A Barca sajnos még mindig nincs tökéletesnek mondható gazdasági helyzetben. Egyszerűen nem engedhettük meg magunknak azokat a feltételeket, amelyeket a Manchester City kínált.” – kezdte gondolatmenetét Xavi.

“Ha megtörténik, amit mondanak, és nem a Barca szerződteti Haalandot, akkor annak egyetlen oka lesz: a klub gazdasági nehézségei.” – öntött tiszta fizet a pohárba a Barca mestere, majd még hozzátette: “A nyáron még versenyképesebbé akarjuk tenni a csapatot. Lesznek új játékosok, tárgyaklunk is velük, de ahhoz, hogy bárki leigazoljunk, távoznia kell egyeseknek a mostani keretből. A Barca történetében ez egy különösen nehéz időszak, hiszen alkalmazkodnunk kell számos körülményhez, elsősorban az anyagiakhoz. De megígérhetem, hogy még erősebbek leszünk jövőre!” – így Xavi.