Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

120 millióért igazolna csatárt a PSG – sajtóhír

Portugál sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain hatalmas összegű ajánlatot készül tenni a topklubok által ostromolt csatárért, Darwin Nunezért.

 

 (Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

A portugál O Jogo információi szerint a PSG 120 millió eurós ajánlatot szeretne tenni a Benficának Darwin Nunezért. Az uruguayi támadót több európai topklub is megkörnyékezte már, de a franciák ezzel az összeggel a sor elejére kerülhetnek. A Benfica eddig minimum 80 millió eurót szeretett volna kérni a játékosáért (bár a kivásárlási ára 150 millió euró), így szinte biztos, hogy a 120 milliójával a PSG nyerheti meg a versenyt.

A francia klub valószínűleg a szinte biztosan távozó Kylian Mbappé helyettesét keresi. A fiatal játékos szerződése júniusban jár le, és eddig minden hosszabbítási ajánlatot elutasított. A PSG-nek így viszont szüksége lesz egy új támadóra.

Nunezért olyan klubok versenyeznek, mint a Manchester United, a Chelsea, az Atlético Madrid, és a nagy érdeklődésre való tekintettel most már biztos, hogy a Benfica nem tarthatja meg gólerős csatárát.

A 22 éves uruguayi támadó ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 34 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.