Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: újabb csatár neve a célpontok közt – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Barcelona csapata mindenképpen meg szeretné erősíteni a csatársorát a nyári átigazolási időszak alatt…

 

Amennyiben nem jönne össze az első számú kiszemeltként számon tartott Robert Lewandowski megszerzése, akkor Ekrem Konur értesülései szerint a Barcelona vezetősége a már télen is kiszemelt Álvaro Moratát igazolná le a Juventus csapatától.

A 29 éves spanyol válogatott támadó 2020 nyarán tért vissza az általa korábban már 2014 és 2016 között is erősített torinói gárdához, amely két évre vette őt kölcsönben, és bár a játékos már januárban nyitott lett volna a távozásra, Allegriék idény közben nem akarták elengedni őt. Morata az elmúlt szűk két szezonban minden sorozatot figyelembe véve 91 mérkőzés alatt 31 gólt szerzett az “Öreg Hölgy” színeiben, ebből 20-at az elmúlt idényben, a többi tizenegyet az aktuálisan futó kiírás alatt szorgoskodta össze. Ennek ellenére továbbra sem zárható ki az, hogy a Blaugrana érdeklődése – és megfelelő ajánlata – esetén ne engedjék el őt a klubtól.

Morata annak idején a Real Madrid nevelése volt, később pedig spanyolországi hazatérése alkalmával az Atlético Madrid színeiben mutatta meg magát, így mindenképpen pikáns lenne, ha a két madridi vetélytárs után a következő szezontól valóban a gránátvörös-kékek szerelését öltené magára.