Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU új menedzsere elárulta, számít-e Ronaldóra

A Manchester United menedzseri posztjára újonnan kinevezett holland szakember a minap a “vörös ördögök” legfontosabb játékosával kapcsolatban szólalt meg…

(Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images)

A Manchester United háza táján rengeteg találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon a küszöbön álló újjáépítés során az új menedzser, Erik ten Hag számít-e a veterán Cristiano Ronaldo szolgálataira:

“Cristiano Ronaldo már bizonyította, hogy egy óriás, és azt hiszem, még mindig nagyon ambiciózus. Persze, hogy meg akarom tartani. Nagyon fontos játékosa volt a Unitednek ebben az évadban, és nagyszerű statisztikákat hozott össze.”

Az 51 esztendős holland tréner 2017 év vége óta irányítja a patinás holland alakulat szakmai munkáját, amellyel első teljes idényében rögtön bajnok lett, valamint a Holland Kupát is megnyerte. Az Ajax 2019 tavaszán az irányításával a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, hatalmas skalpokat és eredményeket elérve, majd az elmúlt idényben és a mostaniban újra bezsebelték az országos bajnoki címet.

Ronaldo a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a Manchester United színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt.