Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Christian Eriksen: “Jelenleg több ajánlatom is van, hamarosan meghozom a döntésemet!”

Több ajánlat közül is válogathat az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brentford együttesének labdarúgója, Christian Eriksen. A dán középpályás elmondta, hogy hamarosan döntést fog hozni a jövőjével kapcsolatban.

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Mint ismert Christian Eriksennel kapcsolatban sokáig kérdéses volt, hogy visszatérhet-e a futballpályára, az Európa-bajnokságon történt esetét követően. A dán játékos szívritmusszabályozót kapott, amivel az olasz bajnokságban nem léphetett pályára, így az Interrel közös megegyezéssel szerződést bontott. A 30 esztendős futballista ezt követően visszatért a Premier Leaguebe, ahol az újonc Brentforddal a szezon végéig szóló szerződést írt alá. Új állomáshelyén a középpályás ismét megcsillogtatta tudását, aminek köszönhetően az újonc együttes játéka is alaposan feljavult. Nem meglepő módon Eriksen iránt több csapat is érdeklődik, pláne annak fényében, hogy a nyáron szabadügynökké válik. A hírek szerint a 3 legélénkebb érdeklődő klub között szerepel korábbi kenyéradója, a Tottenham is, de rajtuk kívül az Aston Villa, valamint jelenlegi csapata, a Brentford is szívesen látná a soraiban Eriksent. A dán futballista nemrég egy interjúban elmondta, hogy hamarosan döntést fog hozni a jövőjével kapcsolatban:

Több ajánlatom, lehetőségem is van, amelyek között mérlegelek, és majd meghozom a döntésemet. Szeretnék ismét a Bajnokok Ligájában játszani, mivel tudom, hogy milyen szórakoztató, de azért nem létfontosságú számomra.

Mindenesetre a Brentford mestere, Thomas Frank bízik abban, hogy sikerül megtartaniuk a dán klasszist:

Úgy gondolom, hogy nagyon jók az esélyeink. Tudom, hogy boldog itt és élvezi a futballt. A döntését az idény végén fogja meghozni.

Christian Eriksen a Brentford színeiben eddig 10 találkozón lépett pályára, amelyeken 1 gól és 4 gólpassz a mérlege.